Hydraulikk og Pneumatikk Foreningen
Kontakt oss på 918 17 856 eller post@hpf.no
Bli medlem

Servi overtar rettighetene for salg av Poclain og Voith

Servi vil med virkning fra 15. august overta rettighetene til Andøco Hydraulikk AS for salg av Poclain og Voith i Norge. De ansatte i Andøco Hydraulikk AS er tilbudt og har takket ja til jobb i Servi AS. Nåværende leder i Andøco Hydraulikk, Morten Pande-Rolfsen, vil bli salgs- og produktansvarlig for Poclain og Voith.

Vårt mål er at kombinasjonen av Andøcos mer enn 30 års erfaring med Poclain og Voith sammen med Servis kunnskap om markedet skal bidra til å spre kunnskap om hvordan en best mulig kan designe maskiner og utstyr som skal kjennetegnes av høy virkningsgrad, energieffektivitet og støysvakhet – svært aktuelle egenskaper i en tid med fokus på grønne verdier.

Poclain – Med dette har Servi komplettert sitt leveringsprogram av saktegående hydraulikkmotorer med verdens ledende leverandør av hydrostatiske motorer. Motorene leveres både med roterende aksel, hjulflens og roterende hus. Største deplasement er 30 liter / omdreining. Motorene kjennetegnes ved de har et meget høyt startmoment, høy virkningsgrad og et robust og driftssikkert design. Kraftig opplagring tillater at motorene også kan benyttes som radiallager og vil kunne forenkle designet i mange applikasjoner.

Voith – Med økende bruk av frekvensregulering for drift av hydraulikkpumper vil Voiths trykkompenserte, innerfortannede tannhjulspumper gi oss nye muligheter for å tilby støysvake, kostnadseffektive og energiøkonomiske løsninger. Pumpene er designet for å kunne virke i hele turtallsområdet for full variabel leveringsmengde, og kan også gå i motsatt dreieretning. Løsninger med Voith vil gi både lavere støynivå og mindre pulseringer enn løsninger med variable stempelpumper.

I en tid med fokus på digitalisering, automasjon og energiøkonomisering er Servi, som en totalleverandør innenfor POWER AND MOTION CONTROL, meget godt rustet til levere komplette, nøkkelferdige automasjonsløsninger. Om ønskelig kan disse også inkludere driftsansvar 24/7 ved bruk av fjernovervåkning.

Kontakt oss gjerne for en automasjonsprat.

SERVI tlf. 64 97 97 97 eller post@servi.no / nasjonal vakttelefon 64 97 97 00